Once a cheater, always a cheater?

Hallo

Mijn naam is Ellen, ik ben 20 jaar en studeer in Hasselt.
Ik heb al 4 jaar een vaste relatie met een prachtige jongen waar ik zielsveel van hou.
Ondanks dat ik hem zo graag zie blijf ik foute beslissingen maken als ik op stap ga, ik heb hem namelijk al meerdere malen bedrogen als ik op stap ging.

De laatste TD waar ik naar toe ging liep het weer fout, ik was leuk aan het feesten en drinken met mijn vrienden en vriendinnen tot ik plots een kerel tegenkwam waarmee het klikte. Hij was niet knapper dan mijn vriend ofzo, maar ik merk dat wanneer ik wat veel gedronken heb, ik al rap een soort connectie heb met mensen die ik eigenlijk helemaal niet ken.

Van het een kwam het ander, ik heb mijn vriend opnieuw bedrogen en voelde me daar direct schuldig bij, gelukkig is het dit keer wel bij een kus gebleven.
Ik durf het ook niet aan mijn vriend te vertellen uit schrik voor zijn reactie, ook al betekende dit helemaal niets.

We zijn nu enkele weken verder en het knaagt gewoon aan mij dat ik domme dingen doe als ik wat te veel gedronken heb. Ik wil mijn lief helemaal niet kwetsen, maar weet niet hoe dit te voorkomen.Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam en de foto onder het verhaal is een pseudoniem. 
Heb jij zelf wat meegemaakt met alcohol of drugs en zie je het zitten om je verhaal anoniem te vertellen (onder pseudoniem), schrijf dan een mailtje naar STUFV. 
Wanneer andere studenten jouw verhaal lezen, kunnen zij zich misschien beter inleven in mensen in hun omgeving of voelen zij zich beter begrepen en hebben ze het gevoel dat zij niet de enige zijn die het meemaken. Dat kan voor hen de stap naar hulp misschien verkleinen